ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

BACKUP

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: EASEUS ΚΩΔΙΚΟΣ: TodoHome
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ Αξιόπιστο πρόγραμμα για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας- Δυνατότητα αποθήκευσης και σε cloud, dropbox και google Drive - Φθηνό αλλά αρκετά ισχυρό, εύκολο και ασφαλές - Εγκαθίσταται σε Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP..
27€
Χωρίς ΦΠΑ:27€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: EASEUS ΚΩΔΙΚΟΣ: TodoWorkstation
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ Αξιόπιστο πρόγραμμα για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ειδικό για επιχειρήσεις.- Δυνατότητα αποθήκευσης και σε cloud, dropbox και google Drive - Φθηνό αλλά αρκετά ισχυρό, εύκολο και ασφαλές - Εγκαθίσταται σε Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP..
36€
Χωρίς ΦΠΑ:36€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: EASEUS ΚΩΔΙΚΟΣ: EaseUSMobiSaver
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ EaseUS MobiSaver για Android   Ο ευκολότερος τρόπος για ανάκτηση δεδομένων από συσκευές με Android. Επανάκτηση επαφών, SMS, φωτογραφιών, βίντεο, ήχου και εγγράφων...
41,48€
Χωρίς ΦΠΑ:41,48€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: EASEUS ΚΩΔΙΚΟΣ: TodoServer
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ Αξιόπιστο πρόγραμμα για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ειδικό για windows servers.- Δυνατότητα αποθήκευσης και σε cloud, dropbox και google Drive - Φθηνό αλλά αρκετά ισχυρό, εύκολο και ασφαλές - Εγκαθίσταται σε Windows Server 2012/2003/2008/SBS και..
206,60€
Χωρίς ΦΠΑ:206,60€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)