ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ELZAB PRIMA 2 Light 6/15KG

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ELZAB PRIMA 2 Light 6/15KG
κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ELZAB PRIMA 2 Light 6/15KG
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ 4-10 ΗΜΕΡΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ELZAB
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: sbz-zygaria-prima2l
350€
282,26€
προ Φ.Π.Α.
• ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ E-SHOP ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
• ΓΙΑ SERVICE ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ELZAB Prima 2 προορίζεται για να λειτουργεί με τις φορολογικές ταμειακές μηχανές της ELZAB καθώς και με άλλες ταμειακές μηχανές και συσκευές με συνδεσιμότητα USB και RS232. Το πρωτόκολλο επικοινωνίας της ζυγαριάς ELZAB Prima 2 επιτρέπει την ομαλή λειτουργία με κάθε υπάρχων εξοπλισμό ή ταμειακή μηχανή.

Γενικά χαρακτηριστικά 

Η ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με τρία πλήκτρα που χρησιμοποιούνται για να:

  • Ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την ζύγιση
  • Κάνουν επαναφορά της ζυγαριάς
  • Στείλουν το αποτέλεσμα της ζύγισης στην ταμειακή μηχανή
  • Προγραμματίσουν τις παραμέτρους της ζυγαριάς

Η ενεργοποίηση του απόβαρου σηματοδοτείται με τον δείκτη TARA. Αυτή η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μετά την ζύγιση του προϊόντος ή χειροκίνητα αφού προγραμματίσετε αυτή την επιλογή.

Η ELZAB Prima 2 είναι εξοπλισμένη με αμφίδρομη σειριακή επικοινωνία που επιτρέπει την αρχικοποίηση μέσω της διεπαφής αναγνώρισης της μάζας και την επιλογή και προγραμματισμό των παραμέτρων της ζυγαριάς. Το αποτέλεσμα της ζύγισης μπορεί επίσης να σταλεί απο την ζυγαριά, μετά το πάτημα ενός πλήκτρου αυτόματα μετά το ζύγισμα του προϊόντος ή σε συνεχόμενη βάση.

Ενδεδειγμένη χρήση και εφαρμογές

H ζυγαριά ELZAB Prima 2 χρησιμοποιείται σε εμπορικές εγκαταστάσεις διαφόρων μεγεθών. Σε μικρομεσαίες αγορές όπως παζάρια, λαϊκές αγορές, μικρά καταστήματα μέχρι και σε μεσαίες ή μεγάλες εγκαταστάσεις ανάλογα με το μέγεθος και την ένταση της ζύγισης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποθήκες τροφίμων, εγκαταστάσεις χονδρικού ή λιανικού εμπορίου, σε εργοστάσια παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων καθώς και στην γαστρονομία.

Συμβατότητα με εξωτερικές συσκευές

Η ζυγαριά ELZAB Prima 2 περιλαμβάνει τις διεπαφές επικοινωνίας RS232 και USB, η οποίες επιτρέπουν την λειτουργία της με διάφορες φορολογικές ταμειακές μηχανές, τερματικά POS, και άλλες περιφερειακές συσκευές. Μπορεί να αποστείλει αυτόματα το αποτέλεσμα της ζύγισης μειώνοντας τα λάθη που μπορούν να προκληθούν απο την χειροκίνητη εισαγωγή. Το αποτέλεσμα της ζύγισης μπορεί να αποσταλεί με το πάτημα του κατάλληλου πλήκτρου της ζυγαριάς, της ταμειακής μηχανής, του συστήματος POS, αυτόματα ή σε συνεχόμενη βάση.