ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΩΝ - PRICE CHECKER SCANTECH SHUTTLE SG-15+ ETHERNET

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΩΝ - PRICE CHECKER SCANTECH SHUTTLE SG-15+ ETHERNET
κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΩΝ - PRICE CHECKER SCANTECH SHUTTLE SG-15+ ETHERNET
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ 4-10 ΗΜΕΡΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: SCANTECH
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: partner-sg15
  • MPN: SG15
472,81€
Χωρίς ΦΠΑ: 381,30€

Διαθέσιμες Επιλογές

• ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ E-SHOP ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
• ΓΙΑ SERVICE ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο Shuttle SG-15+ είναι ένα μικρό και κομψό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για έλεγχο τιμών. Η σύνδεσή του γίνεται είτε με ασύρματο RF ή με καλώδιο Ethernet. Η φωτεινή οθόνη έχει, ανάλογα με την γραμματοσειρά, 3 ή 5 γραμμές και μπορεί να εμφανίσει έως 20 χαρακτήρες ανά γραμμή.

Για την ανάγνωση των bar codes των προϊόντων, δύο readers είναι διαθέσιμοι.

Όσον αφορά τις μονές γραμμές υπάρχει ο „single-line CCD“ ή το σκάνερ „Omni-directionaler laser“. Ένας 2D reader μπορεί να διατεθεί αν ζητηθεί.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος και στον ελκυστικό του σχεδιασμό το Shuttle SG-15

Plus μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και πάνω σε ράφια σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος. Η εγκατάσταση υποστηρίζεται και διευκολύνεται από το Ethernet.

Διατίθεται σε 3 στάνταρ χρωματισμούς (μαύρο, ασημί, κόκκινο), και μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά περιβάλλοντα. Καταναλώνει ενέργεια 3 – 5 watts και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

 Download manual