ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ELZAB Price checker LWT LAN Laser Omnidirectional Scanner με φωνητική λειτουργία ανάγνωσης τιμών.

ELZAB Price checker LWT LAN Laser Omnidirectional Scanner με φωνητική λειτουργία ανάγνωσης τιμών.
κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση
ELZAB Price checker LWT LAN Laser Omnidirectional Scanner με φωνητική λειτουργία ανάγνωσης τιμών.
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ 4-10 ΗΜΕΡΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ELZAB
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: ELZBPRC
  • MPN: ELZBPRC
689,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 555,65€

Διαθέσιμες Επιλογές

• ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ E-SHOP ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
• ΓΙΑ SERVICE ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Νέα γενιά συστημάτων ελέγχου τιμών 

Εξελιγμένο σύστημα ελέγχου τιμών με ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη TFT 4.3'' και φωνητική λειτουργία ανάγνωσης τιμών. Με τρεις διαφορετικούς σαρωτές 1D, 2D και Laser ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε. Με τεχνολογία Ethernet για σύνδεση στο τοπικό δίκτυο αλλά και WIFI. Με μοντέρνο σχεδιασμό και νέες λειτουργίες.


Απόδοση ανάγνωσης κωδικών (Barcode Scanning)

Ο ενσωματωμένος σαρωτής επιτρέπει στους πελάτες να περνούν ένα γραμμικό κώδικα μπροστά από το παράθυρο ανάγνωσης της συσκευής. Υπάρχουν τρείς τύποι σαρωτών που εφαρμόζονται στο σύστημα ελέγχου τιμών:

1D σαρωτής, που είναι και η πιο οικονομική λύση, αλλά απαιτεί την κατάλληλη τοποθέτηση των κωδικών στον σαρωτή.

Ο Laser πολυδεσμικός σαρωτής που εξασφαλίζει την εύκολη ανάγνωση κωδικών.

Ο 2D σαρωτής που εξασφαλίζει την σάρωση 1D και 2D κωδικών.

Η επιλογή του συστήματος σάρωσης εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Για εγκαταστάσεις σε καταστήματα Super Market συνιστάται το σύστημα σάρωσης με πολυδεσμικό Laser και 2D. 


Αναπαραγωγή αρχείου ήχων 

Η νέα σειρά συστημάτων ελέγχου τιμών, επιτρέπει την αναπαραγωγή της τιμής με την μορφή ήχου. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ανεκτίμητη βοήθεια για τα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολία με την ανάγνωση της τιμής από την οθόνη και όχι μόνο.


Οθόνη 

Η οθόνη που υπάρχει στο σύστημα ελέγχου τιμών είναι έγχρωμη TFT 4.3 ιντσών ανάλυσης 480 x 272 με οπίσθιο φωτισμό. Η υψηλή ποιότητα εικόνας του ελεγκτή τιμών επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητές του. Ο χώρος προβολής της οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με το προιόν, όπως ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες ή πληροφορίες για προγράμματα ανταμοιβών. Είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση διαφόρων διαφημίσεων, όταν το σύστημα ελέγχου τιμών βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.


Επικοινωνία με υπολογιστικά συστήματα

Υπάρχουν τρείς τύποι σύνδεσης με το υπολογιστικό σύστημα:

Με σύνδεση RS232 που χρησιμοποιούν την βάση δεδομένων που είναι αποθηκευμένη στην μνήμη του συστήματος ελέγχου τιμών. Το μέγεθος της βάσης δεδομένων καθορίζεται από τον τύπο της συσκευής που είναι συνδεδεμένο.

Με σύνδεση ethernet (LAN), όπου μετά την ανάγνωση των κωδικών τα δεδομένα των προιόντων αποστέλλονται απευθείας στον διακομιστή διαχείρισης. Η κεντρική συγκέντρωση της βάσης δεδομένων εγγυάται την συμβατότητα των δεδομένων σε όλες τις εγκατεστημένες συσκευές και το μη περιορισμό του μεγέθους της βάσης.

Με σύνδεση WIFI, που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση του ελεγκτή τιμών στο ασύρματο δίκτυο WLAN, εύκολα και γρήγορα χωρίς καλώδια.


Τοποθέτηση 

Τα συστήματα ελέγχου τιμών της ELZAB μπορούν να τοποθετηθούν στα ράφια ή στους στύλους των καταστημάτων για εύκολη πρόσβαση από τους πελάτες. Ο ελεγκτής τιμών μπορεί να στερεωθεί στην μεταλλική βάση με ειδικούς συγκρατήρες. Ο ελεγκτής είναι ανθεκτικός, εργονομικός και αξιόπιστος.


 download manual